Tvrtka

CORAL group

je specijalizirana turistička agencija - Destination Management Company (DMC) i Professional Congress Organizer (PCO) sa sjedištem u Zagrebu.

Specijalizirani smo za organizaciju poslovnih događanja tvrtki i udruženja:

● insentiv / poticajna putovanja
● skupovi
● teambuilding / izgradnja tima
● korporativna događanja
● VIP destinacijski programi i događanja

Korporativne vrijednosti

Naše korporativne vrijednosti odražavaju naš način rada. Pouzdanost, izvrsnost, autentičnost, moderno i originalno promišljanje, elegancija, motiviranost, toplina, iskrenost, etičnost i tolerancija definiraju obilježja ljudi koji čine naš tim. Budući da smo mi uvelike definirani i našim partnerima, jako pazimo da su ove vrijednosti prisutne u svim aspektima poslovnih odnosa između nas, naših partnera i naših klijenata.
Kao istaknuta agencija poslovnog turizma u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu, gradimo svoju tvrtku na bazi dugoročne suradnje i iskrenih profesionalnim i osobnih odnosa sa svim našim klijentima i partnerima. Koristeći autentične, originalne i prestižne destinacijske atrakcije i usluge, nudimo svim našim klijentima stvarne rezultate i doživljaje koji se pamte.

Društveno odgovorno ponašanje

Mi vjerujemo da dajemo doprinos društvu kada su naša poslovna etika, društvena odgovornost i nastojanja za očuvanje okoliša primjer koji inspirira i druge. Zato i dajemo jasne poruke našem okruženju da je održivi razvoj najbolji put za rad i život. I zato ga svakako uključujemo u sve što radimo kao individualci i profesionalci koji rade u destinacijskom menadžmentu.

Tim

Dugododišnje iskustvo osnivača i zaposlenika agencije CORAL GROUP vam garantira izvrsnu i profesionalnu uslugu. Mi imamo iskustvo u poslovnom i općem turizmu, kao i u organizaciji složenih poslovnih i marketinških projekata, u Hrvatskoj i inozemstvu. Naš tim se kontinuirano usavršava kroz edukaciju i profesionalne treninge u vodećim strukovnim organizacijama, uključujući i HUPKT (Hrvatska udruga profesionalca kongresnog turizma) i SITE (Society for Incentive Travel Excellence).

EU Banner

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt

LET’S STAY IN TOUCH

Email: office@coralgroup.hr Tel: +385 1 777 42 42

Adresa: Coral Group d.o.o. Aleja pomoraca 15, 10 000 Zagreb,Croatia

PROFESIONALNA POVEZIVANJA