B2B

  PRIJAVNI OBRAZAC

  A. Sudionik

  B. IME PLATITELJA (za izdavanje fakture)
  * Obavezno za tvrtke i institucije unutar EU

  C. KOTIZACIJA (*PDV uključen)


  Keynote/invited delegateParticipantScientific Board MemberAccompanying personStaff and Organiser

  YesNo

  Direct Bank Transfer

  D.UVJETI I ODREDBE *

  1. Plaćanje

  Uplata mora biti izvršena bankovnom transakcijom ili kreditnom karticom na račun putničke agencije CORAL GROUP d.o.o., najkasnije do ... Prilikom bankovne transakcije, obratite pažnju na to da sve bankovne naplate moraju biti odobrene od strane sudionika/platitelja i pridodane ukupnom iznosu. Čekove ne prihvaćamo. Plaćanje u valuti eura bit će pretvoreno u kune na fakturi sukladno deviznom tečaju Hrvatske narodne banke na dan uplate.

  2. PDV

  Kao što je navedeno u članku 53 direktive 2006/112/EC, naknada za registraciju je predmet PDV-a koji je primijenjiv u državi u kojoj se događaj održava, i onda kada se primijenjuje za privatne osobe koje plaćaju PDV. Naplata PDV-a se odnosi na sve sudionike. Molimo savjetujte se sa poreznim savjetnikom u svojoj državi prilikom upućivanja zahtjeva za povrat novčanih sredstava.
  Sukladno poreznim regulacijama u Hrvatskoj, PDV iznosi 25% na sve registracijske naknade. Organizator zadržava pravo da izmijeni iznos naplate ukoliko se regulacija PDV-a promijeni.
  Za tvrtke i institucije koje su dio EU, kako bi se izbjegle komplikacije, molimo provjerite jeste li u formi napisali svoj broj OIB-a koji je službeno prepoznat od strane EU Porezne i Carinskog saveza. Ukoliko Vaša tvrtka nije registrirana u sustavu PDV-a ili EU OIB broj nije moguće prepoznati na prethodno spomenutim EU stranicama, iznos PDV-a bit će svejedno dodan na fakturu i neće biti moguće tražiti povrat iznosa. Organizator nije odgovoran za probleme vezane za povrat PDV-a ili ako PDV nije naveden.

  3. Zamjena

  Ukoliko delegat nije u mogućnosti sudjelovati na koferenciji, bit će nam zadovoljstvo prihvatiti kolegu kao zamjenu. Zahtjevi za zaprimanje zamjene prihvaćaju se isključivo e-mailom koji mora sadržavati ime delegata koji je otkazao dolazak te ime i kontakt informacije o zamjenskom sudioniku. Napominjemo kako će nakon (datum) kotizacija iznositi (..) za zamjenskog sudionika.

  4. Politika otkazivanja registracijske naknade

  Obavijest o otkazivanju mora biti napisana i poslana e-mailom u kojemu je naznačen sudionik koji je otkazao dolazak. Sljedeća pravila primijenjuju se u slučaju otkazivanja - individualni i grupni opozivi
  - Otkazivanje je moguće do (datum) - povrat sredstva je moguć (bez PDV-a i 30$ administrativnih troškova).
  - Povrat sredstava nije moguć ako otkažete prijave poslije (datum) .
  - Povrat sredstava nije moguć ako sudionik ne dođe na događaj.
  – Bakovne troškove vezane za povrat sredstava snosi delegat.
  U slučaju preplaćenosti ili dvostruke uplate, povrat sredstava zahijevat će važeći dokaz o preplati ili dvostrukoj uplati koji je potrebno imati u pisanom obliku i poslati e-mailom putničkoj agenciji CORAL GROUP d.o.o., najkasnije mjesec dana nakon događaja. Administrativni troškovi od 40E odnose se na sve povrate novčanih sredstava.

  5. Zaštita podataka.

  Akvizicija, rukovanje (što uključuje spremanje podataka, promjene, prijenos, blokiranje i brisanje) i korištenje svih podataka o osobnoj registraciji vrši se u skladu s smjernicama važećih propisa o zaštiti podataka. Agencija će prikupiti i pohraniti sve podatke koji su potrebni za pripremu i izvršenje dogovorenih usluga.
  Za jamstvo plaćanja hotelskih rezervacija (u slučaju otkazivanja) - također će se prikupljati potrebni podaci o kreditnoj kartici (tj. vrsta i broj kreditne kartice, datum isteka, naziv nositelja kreditne kartice). Svi će biti podaci spremljeni i obrađeni.
  S ciljem zaštite pruženih osobnih podataka primjenjivat će se odgovarajući poslovni postupci, kao tehnička i fizička ograničenja za pristup i korištenje osobnih podataka. Isključivo ovlašteni zaposlenici imaju dopuštenje pristupiti osobnim informacijama kako bi izvršili svoja zaduženja koja su vezana za naše usluge. Naš server i mreža zaštićeni su vatrozidom od neautoriziranih pristupa.
  Pored toga, agencija može dijeliti samo kontaktne podatke o sudionicima s trećim stranama koje te detalje smiju koristiti samo za za kontaktiranje sudionika u vezi s rezerviranim uslugama ili za druge oblike komunikacije od interesa. Organizatori usluge dužni su dati podatke sudionika u slučaju sudskog ili drugog službenog naloga.

  6. Putno osiguranje<

  Izaslanicima se savjetuje da nabave svoje osobno i putno osiguranje. CORAL GROUP DMC - PCO također nudi dodatno putno osiguranje.

  7. Osiguranje putničke agencije

  CORAL grupa ima sva zakonski obvezna agencijska osiguranja: osiguranje depozita i odgovornosti od strane Jadransko osiguranje d.d. br. politike: OV 0682039240 i OV 0682039241.

  8. Primjenjuju se svi uvjeti i pravila agencije:

  CORAL GROUP Uvjeti i odredbe

  EU Banner

  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

  Kontakt

  LET’S STAY IN TOUCH

  Email: office@coralgroup.hr Tel: +385 1 777 42 42

  Adresa: Coral Group d.o.o. Aleja pomoraca 15, 10 000 Zagreb,Croatia

  PROFESIONALNA POVEZIVANJA