Usluge

INSENTIVI / POTICAJNA PUTOVANJA

Povezana poticajna iskustva

Ukoliko trebate fini program da nagradite vaš tim ili ključne kupce ili malo jaču aktivnost da izazovete članove tima, naši programi su fuzija iskustava koji će ostvariti vaše ciljeve.

Naš je zadatak da klijenti dobiju maksimum od destinacije, uključujući njezinu autentičnost i profinjenost. A mi to pružamo kroz ugodno povezane doživljaje.

Možete očekivati uslugu najviše razine i wow trenutke koji će zadiviti vaše sudionike. Oslonite se na nas u planiranju i provedbi cijelog programa, od odabira destinacije i hotela do kreacije aktivnosti i tematskih zabava, odabira lokacija za razglede i večere, prijevoza i svih ostalih sadržaja koji su potrebni za vaše događanje.

SKUPOVI

‘Začinite’ vaše skupove

Trebate ‘začiniti’ vaš sastanak, konferenciju, konvenciju, seminar, radionicu ili edukaciju?

Ako da, onda biste ponekad trebali zaboraviti uobičajene postave i dopustiti nama da za vas kreiramo inovativno i nestandardno rješenje koje uključuje i zabavu, povijest, kulturu.

Bez da napuštate svoje precizne ciljeve. Možete se osloniti na nas. Uvijek ćemo tražiti najbolja rješenja za vaše događanje i pružiti program posebno prilagođen vama.

TEAM BUILDING

Ojačajte vaš tim

Team Building aktivnosti su izuzetno važne jer pomažu u razvoju i pojedinačnh članova i tima ukupno. Jačaju veze između zaposlenika, motiviraju ih za timski rad i postizanje njihovih ciljeva.

Određene team building aktivnosti se moraju provoditi s vremena na vrijeme kako bi potaknule i stvorile dobar timski duh.

Kako bismo vam ponudili poseban program koji će najbolje odgovarati vašim sudionicima, mi uvijek obavimo istraživanje s ciljem razumijevanja vaše tvrtke, ciljeva programa i profila sudionika. Kao rezultat naših opsežnih priprema i razumijevanja svakog pojedinog klijenta, kreiramo programe i aktivnosti za stvaranje ili jačanje timova koji su u potpunosti prilagođeni vama.

KORPORATIVNA DOGAĐANJA

Lansiranja proizvoda, posebna događanja, godišnjice, gala proslave, događanja za medije

Bez obzira organizirate li lansiranje proizvoda, godišnjicu rada tvtke, gala proslavu, događanje za medije ili bilo koje drugo posebno događanje, mi u CORAL group-i čvrsto vjerujemo da je granica određena samo vašom i našom maštom.

Hrvatska je bezgraničan izvor posebnih i inspirirajućih mjesta za vaša događanja, od raskošnih muzeja, svečanih dvorana s pogledom na more i povijesnih mjesta do luksuznih jahti i brodova. Koristite našu strast i oslobodite našu bezgraničnu kreativnost kako bismo vam ponudili karakteristična i pamtljiva rješenja koja ćemo besprijekorno provesti u svakom pojedinom koraku.

VIP DESTINACIJSKI PROGRAMI I DOGAĐANJA

Neočekivani dodir stila i izvrsnosti

Kao specijalizirana event i destinacijska agencija, razumijemo potrebu dodavanja neočekivanih usluga koji će obogatiti privatne programe za vaše VIP klijente. U CORAL group-i točno znamo kako to postići, bilo da se radi o potrebi angažiranja vrhunskog skipera, organiziranja posebne večere s pogledom na more koju sprema nagrađivani chef, vinskoj degustaciji s najboljim sommelierima u zemlji itd… Samo nam dajte profil vašeg klijenta i osigurat ćemo da oni provode svoje vrijeme u aktivnostima koje zaista žele.

|
EU Banner

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt

LET’S STAY IN TOUCH

Email: office@coralgroup.hr Tel: +385 1 777 42 42

Adresa: Coral Group d.o.o. Aleja pomoraca 15, 10 000 Zagreb,Croatia

PROFESIONALNA POVEZIVANJA